In Danish In English
 
Forside / Forskning / Børn / Afsluttede projekter
Printvenlig version

Afsluttede projekter

Her kan du læse om resultaterne fra tidligere projekter.

 

Nyfødt - Forberedelse til fødsel og familie

En indsats, som skal styrke kommende og nybagte forældre i forældrerollen for derigennem at fremme de nyfødte børns sundhed og trivsel.

 

Når byen bevæger børn 
Projektet evaluerer, om et områdeløft i Haraldsgade-kvarteret på Nørrebro i København fører til, at de 11-15 årige børn i kvarteret bliver mere fysisk aktive.

 

Space - rum til fysisk aktivitet 
Projektet udvikler og evaluerer indsatser, der skal forbedre børns muligheder for fysisk aktivitet under transport, i skoletiden og i fritiden.

 

X:IT - Røgfri unge

Center for Interventionsforskning står for den videnskabelige evaluering af Kræftens Bekæmpelses rygeforebyggende indsats, Projekt X:IT.
 

Fysisk aktivitet 
Projektet undersøgte effekten af ændringer i skole curriculum, skolekantiner og strukturelle faciliteter, der fremmer fysisk aktivitet.

 

Førstehjælp i skolen

Formålet med projektet var, at undersøge hvordan implementering af førstehjælpsundervisning i folkeskolerne kan forbedres og udbredes.

 

Overvægtige børn
Projektet undersøgte med BørneVægtsCenteret i København som case, hvad der sker i praksis, når et velafprøvet koncept som Standardized Obesity Family Therapy rettet mod svært overvægtige børn forsøges implementeret i en dansk kommunal virkelighed.

 
 
Centret er støttet af TrygFonden og Kræftens Bekæmpelse
Statens Institut for Folkesundhed   •   Syddansk Universitet   •   Studiestræde 6   •   1455 København K