In Danish In English
 
Forside / Nyheder/arrangementer / Nyheder
Printvenlig version

Festseminar i Center for Interventionsforskning

Center for Interventionsforskning inviterede til festseminar i midten af januar for at fejre de seneste bevillinger fra Nordea-fonden, TrygFonden og Kræftens Bekæmpelse.

 

På seminaret blev erfaringer og resultater fra alle interventionsprojekter i tidens løb både afsluttede og nuværende projekter -19 i alt - præsenteret i en ”Tour de Interventionsforskning”. 

 

 

 

 

Det var direktør Morten Grønbæk og centrets tre forskningsledere, Janne Tolstrup, Pernille Due, Morten Hulvej Rod samt temaleder Jens Troelsen, der på skift tog de godt 70 tilhørere på en rejse gennem centrets erfaringer på godt og ondt - og de mange flotte resultater – lige fra at få kontoransatte til at stå markant mere op i løbet af arbejdsdagen og få erhvervsskolelever til at ryge mindre til, at få skolebørn til at spise mere grønt og bevæge sig mere i skolegården.  

 

 

 

 

Efterfølgende var der reception, hvor centeret bød på champagne, sushi og flødebobler.

 

Blandt de mange gæster var både nuværende og daværende medarbejdere ved centeret, samarbejdspartnere og repræsentanter fra Nordea-fonden, Trygfonden og Kræftens bekæmpelse.  

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Centret
 
 
Centret er støttet af TrygFonden og Kræftens Bekæmpelse
Statens Institut for Folkesundhed   •   Syddansk Universitet   •   Studiestræde 6   •   1455 København K